Permanente udstillinger, specielle arrangementer og et spændende festlokale

Hvirvelkærgård ejes af Bente & Leif Sørensen - Siden Hvirvelkærgård blev overtaget i 1998, er der løbende gennemført flere projekter og flere nye er altid undervejs. Galleriet og butikken drives som en delebutik med 18 lejere, som så passer Butik & Galleri på skift.

Galleri på Hvirvelkærgård

Galleriet i Hvirvelkærgård huser nu en af Østhimmerlands største samlinger af kunst, kunsthåndværk, malerier og unikating i filt.

Butik på Hvirvelkærgård

I vores Butik finder du spændende gaveartikler, dametøj, børnetøj, tasker, smykker, garn, cremer, sæber, skind, uld, kurve og et skrædderi, der tilbyder syning efter personlige mål og ønsker.

Festlokalet Stalden på Hvirvelkærgård

Festlokale Stalden, med stor muret pejs og bar, udlejes til alle former for arrangementer komplet med borde og stole samt service op til 100 personer.

PitStop på Hvirvelkærgård

Trænger du til en pause på turen rundt i Østhimmerlands flotte natur, kan du med fordel benytte Hvirvelkærgårds PitStop for autocampere med adgang til bad og toilet - Der er også mulighed for at benytte vores plads direkte ned til Kattegat. Vi har også teltplads med adgang til bad og toilet.

Du er også velkommen til at nyde din medbragte mad ved vores udendørs borde-/bænkesæt.

Der bliver lavet tiltag med forskellige udstillinger og kurser i løbet af året - læs mere om dette under Specielle aktiviteter

Gratis parkering på Hvirvelkærgård